Pictogram van het programma in het systeemvak van de taakbalk

Na de installatie van Kaspersky Safe Kids verschijnt het programmapictogram in het systeemvak van de taakbalk. Het pictogram van het programma heeft een contextmenu.

Via het contextmenu kunt u het volgende doen:

Als het programmapictogram verandert in het programmapictogram met een groene cirkel , is er een nieuwe versie van Kaspersky Safe Kids beschikbaar. U kunt de update starten vanuit het contextmenu van het programmapictogram.